• Sailing Queen

Siste 4 uker før...

vi kanskje endelig får båten :). Vi har hatt en veldig koselig tid på hytta på Oppdal. Helt imot andre opphold på hytta, har vi gått lite på turer og jobbet mye. Men vi har fått til masse og det er en deilig følelese når man vet at man ikke kommer hit for noen år. Vi har ryddet uteområde, hentet skiferstein i fjellet og lagt den selv... (for en jobb... både henting og legging..), vi har ryddet mange trær og fått veldig fin utsikt


Stein hente aksjonen...


Og her det ferdige resultatet av skifer legging. Imponert over mannen min altså. Flink han er.
Og her ser dere utsikten før vi hogget ned halve skogen..Og her den fine utsikten nå etterpå. Herlig.Men vi har kosa oss litt også.

Vi har hatt besøk av venner og familie som gjerne hadde lyst å se oss en gang til før vi dra. Takk for det. Det satt vi stor pris på.


Her hadde vi besøk av et vennepar med barna. Vi gikk en koselig tur innover et seterdal, hvor det var en liten gård med servering og mange dyr.


Vi badet i Gjevillvassvatnet...

... turnet på stranda...
og gikk på enda en tur.

Denne turen gikk på et fjell som heter Nonstoppen i Gjevilvassdalen. En kjempe fin tur, i finvær og med den utsikten :)
Og så fikk vi besøk av bestefar og Anne-Brit. En siste gang på en lang stund....


Nå gleder vi oss til å ta ferje til Kiel i morgen og besøker venner og familie i Tyskland. Vi reiser fra Oppdal kl 6.00 i morgen tidlig. Takk for denne gangen og god natt. :)

Ha det bra kjære hytta vår.

360 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

Where is the boat?

Goodbye